//Τζιχαντιστές απειλούν με επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη 

Τζιχαντιστές απειλούν με επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη 

Ματωμένος ο Πύργος του Άιφελ: Τζιχαντιστές απειλούν με επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη ενόψει Halloween

«Τρομοκρατήστε την 31η Οκτωβρίου»… Μία ματσέτα να στάζει αίμα, με φόντο τον ματωμένο Πύργο του Άιφελ και το παραπάνω σύνθημα χρησιμοποίησαν τζιχαντιστές, καλώντας τους φανατικούς μουσουλμάνους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, με αφορμή το Halloween.

Την ανάρτηση στο διαδίκτυο έκανε το French group Centre Médiatique An-Nûr, το οποίο αποτελεί ενεργό παρακλάδι του ISIS την Ευρώπη και δημοσιεύει διάφορα άρθρα και «οδηγίες» στο περιοδικό Ραμίγια. Μέσω των σελίδων του έχουν ενεργοποιηθεί επιθέσεις τόσο στο Παρίσι, όσο και στο Λονδίνο, αλλά και στο Μάντσεστερ, με χαρακτηριστικές εκείνες στη γέφυρα του Λονδίνου και στην αγορά Borough.

image (c) protothema.gr
Το ευρωπαϊκό τζιχαντιστικό δίκτυο καλεί τους φανατικούς μουσουλμάνους να επιτεθούν ως μοναχικοί λύκοι σε Ευρωπαίους που γιορτάζουν το Halloween στους δρόμους των μεγάλων πόλεων, απόψε το βράδυ. Τα προηγούμενα 24ωρα, το Ισλαμικό Κράτος είχε καλέσει τα πιστά μέλη του να προβούν σε αντίποινα για την επιχείρηση των δυτικών δυνάμεων στη Ράκκα και την απελευθέρωσή της από τα χέρια των τζιχαντιστών.

Ένας από τους στόχους που έχουν ορίσει, είναι και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία το 2018, στοχοποιώντας τον διάσημο Πορτογάλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.


Οι επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας στην Ευρώπη, έχουν ενημερώσει τις πολιτικές ηγεσίες για τον κίνδυνο τρομοκρατικών χτυπημάτων, παρ’ ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει δεχθεί καίριο πλήγμα στις βάσεις του τόσο στο Ιράκ, όσο και τη Συρία.

image (c) protothema.gr