//Ξυλοκοπήθηκε μέσα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ο Διοικητής Πάνος Παπαδόπουλος

Ξυλοκοπήθηκε μέσα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ο Διοικητής Πάνος Παπαδόπουλος

Καταδικάζουν το γεγονός οι ιατροί του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» οι οποίοι κάνουν έκκληση να επανέλθει για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειάς τους στους χώρους του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση:

Σοβαρές και επικίνδυνες διαστάσεις προσλαμβάνει τελευταία το φαινόμενο επαναλαμβανόμενης άσκησης βίας επισκεπτών και ασθενών σε βάρος ανθρώπων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου (γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών), με πιο πρόσφατο το χθεσινό επεισόδιο επίθεσης εναντίον του διοικητή κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Οι πράξεις διαπροσωπικής βίας οπουδήποτε κι αν εκδηλώνονται, αλλά ιδιαίτερα στο χώρο του Νοσοκομείου, όπου πάντα υπάρχει το αναίτιο και το απρόκλητο, είναι αυτονόητα απαράδεκτες, κατακριτέες και καταδικαστέες και φυσικά παράνομες.

Ιδιαίτερη πτυχή τέτοιων πράξεων συνιστά συνήθως η συνάρτησή τους με σοβαρά προβλήματα παραφροσύνης, παράνοιας και ψυχοπαθητικότητας στον ψυχισμό και στην προσωπικότητα των δραστών, ενδεικτικό της επιδείνωσης της ψυχικής υγείας ευάλωτων ατόμων σε συνθήκες μακροχρόνιας και επιδεινούμενης κρίσης, όταν μάλιστα τέτοια άτομα δεν προσφεύγουν αυτοβούλως να ζητήσουν και να λάβουν αναγκαία και κατάλληλη ψυχιατρική βοήθεια.
Πέραν όμως αυτού, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή εξίσου και σε ιδεολογικοπολιτικές αφετηρίες και κίνητρα σκοπιμότητας τέτοιων δραστών, που, είτε ως ενεργούμενα είτε από μόνα τους, προβαίνουν σε τέτοιου είδους απαράδεκτες πράξεις, όταν είναι ευρύτερα γνωστό στην κοινωνία μας ότι αποθρασυμένος φασισμός και ατιμώρητη εγκληματική δράση συμφύονται και αλληλοτροφοδοτούνται. Ποιοι ενοχλούνται άραγε από ανθρώπους που κάνουν καλά τη δουλειά τους στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, που με ενδιαφέρον, αφοσίωση, υπευθυνότητα, ικανότητα και αποτελεσματικότητα συμβάλλουν ώστε το Νοσοκομείο να μένει όρθιο και να παρέχει, παρά τις σοβαρές ελλείψεις του σε ορισμένους τομείς με ευθύνη της πολιτείας , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες ; Ποιον και γιατί επιδιώκουν να εκφοβίσουν, να τρομοκρατήσουν και να προειδοποιήσουν;

Όσοι ενδεχομένως με κάθε τρόπο προσπαθούν, ακόμη και με μεθόδους του υποκόσμου, να επιτύχουν σκοτεινούς σκοπούς σε βάρος του Νοσοκομείου και της τοπικής κοινωνίας ματαιοπονούν. Οι εργαζόμενοι, όλοι οι άνθρωποι του Νοσοκομείου και σύσσωμη η ευρύτερη τοπική κοινωνία επαγρυπνούν, στέκονται απέναντι και συνεχίζουν αδιάλειπτα να αγωνίζονται για τη βελτίωση της λειτουργίας του, για την ανάπτυξή του και τη διοικητική αυτονομία – αποσύνδεσή του.
Καλούνται οι αρμόδιοι να ανταποκριθούν άμεσα στις αυξημένες ανάγκες απρόσκοπτης και ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας για όλους στο χώρο του Νοσοκομείου, ιδιαίτερα έναντι των κάθε φορά παραβατικών και εγκληματικών στοιχείων, με την εξακρίβωση της ταυτότητάς τους και, χωρίς καμιά ανοχή, οδήγησή τους στη Δικαιοσύνη.

ΙΑΤΡΟΙΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Να προσεχθεί η Φύλαξη και η τάξη στο Νοσοκομείο!
Οι Ρομά έχουν το Νοσοκομείο για χώρο “παιδιάς” με τους φύλακες!
Και οι νεαρές Ρομά “σουλατσάρουν” προς “άγραν πελατών”
Φυσικά με την βοήθεια “θερμόαιμων” του προσωπικού
Και μερικοί Γιατροί του Νοσοκομείου θα πρέπει να είναι πιο ευγενικοί με τους ασθενείς ή τους συνοδούς τους…. Μπορεί να έχουν να κάνουν με Επαρχιώτες αλλά σίγουρα με πονεμένους ανθρώπους….

Όλα αυτά τα αναφέρουμε από προσωπική πείρα ως ασθενείς στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από όπου αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του Ιατρού….

Είμαστε ενάντια της βίας αλλά και υπέρ της προστασίας της Υγείας των Ασθενών…

Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικά του Νοσοκομείου Μεσολογγίου να διαφυλάξουν “τα του Οίκου των” και να εντείνουν την προσπάθειά τους για την ανύψωση της ποιότητας του λειτουργήματος που επιτελούν.