//«Φήμες»(;) για εγκατάσταση Μεταναστών στην Παλαιοπαναγιά!

«Φήμες»(;) για εγκατάσταση Μεταναστών στην Παλαιοπαναγιά!

Άναψαν τα τηλέφωνα σήμερα από δημότες της Ναυπάκτου και ειδικά κατοίκους της Παλαιοπαναγιάς μετά από μια «φήμη»(;) που κυκλοφόρησε περί «παραχώρησης του ΞΥΚΕΙΟΥ-ΚΑΠΟΡΔΕΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ για την Εγκατάσταση Προσφύγων»!

Όλοι ζητούσαν να μάθουν αν αληθεύει η… «Είδηση» και αυτό επειδή παραχωρήθηκαν από διάφορες Μητροπόλεις Μοναστήρια και ήδη μεταφέρθηκαν και εγκαταστάθηκαν σ’ αυτά Μετανάστες με ότι αυτό σημαίνει για κάθε περιοχή!

Να θυμίσουμε ότι το «ΞΥΚΕΙΟ-ΚΑΠΟΡΔΕΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ» σύμφωνα με τους Δωρητές, προορίζεται από χρόνια για «Γηροκομείο» αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιηθεί! Εύκολο λοιπόν θεωρείται να παραχωρηθεί για Κέντρο Μεταναστών από την Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος, της οποίας Πρόεδρος είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος!

Επειδή, η διασταύρωση της πληροφορίας είναι πολύ «δύσκολη» για να μην «δημιουργηθούν αντιδράσεις από τους κατοίκους» και υπάρξουν επεισόδια όπως συμβαίνουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, μεταδίδουμε την «είδηση» ως «απλή φήμη» αν και μπορεί να έχει κυκλοφορήσει «τεχνηέντως» για… «αποπροσανατολισμό» των αντιδρώντων !

Μη ξεχνάμε ότι παρόμοιες «πληροφορίες» μίλησαν κατά καιρούς για Hotspot στο Αντίρριο στο ΞΕΝΙΑ και τώρα στο «ΥΚΕΙΟ-ΚΑΠΟΡΔΕΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ»!

Βέβαια, τίποτα δεν αποκλείεται…. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε «έτοιμοι» για κάθε ενδεχόμενο!

Το «Παρασκήνιο» για την διασπορά των Μεταναστών στα ενδότερα της Ελλάδας, «εργάζεται πυρετωδώς» τόσο σε Πολιτικό όσο και σε Εκκλησιαστικό επίπεδο!

Και η περιοχή της Ναυπάκτου, όπως από την αρχή του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης έχουμε επισημάνει, έχει χαρακτηριστεί ως μία.. «εύκολη λύση»!

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://www.astronafpaktos.gr/διάφορα/ναυπακτοσ-όψη-εγκατάλειψης-παρουσιά/