//Το ΓκιΜπουΤσου ΔΕΝ… Μπορεί ή ΔΕΝ… θέλει;

Το ΓκιΜπουΤσου ΔΕΝ… Μπορεί ή ΔΕΝ… θέλει;

Κάτι συμβαίνει… Δεν μπορεί… Κάτι συμβαίνει πιο βαθύ… Και μη μου πείτε το στερεότυπο: “Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…Αργεί να ξημερώσει” ! Όχι….Τουναντίον μάλιστα… Ένας μπορεί να βάλει “εμπόδια” στους άλλους δια ίδιον, ακόμα και ψηφοθηρικό παραταξιακό, συμφέρον!

Ο λόγος . για την ιστορική βρύση της “Αγάπης” που, ‘όπως φαίνεται, ούτε η τωρινή δημοτική Αρχή μπορεί να την “απομπλέξει” από τις πέριξ ιδιωτικές περιουσίες, με αποτέλεσμα τον εκεί δημοτικό χώρο (σύμφωνα με μαρτυρίες παλαιών περιοίκων) να μην μπορεί χρόνια τώρα να εξωραίσει ο Δήμος!!

Αποτέλεσμα, πέριξ της βρύσης να είναι σταθμευμένα παλαιά αυτοκίνητα συγκεκριμένου ιδιώτη που καταχράται την αδιαφορία(;) των αρμοδίων της δημοτικής αρχής!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμος “πέταξε το μπαλάκι” για το θέμα στην Πολεοδομία από τον Οκτώβριο και ενώ έχει βρεθεί η λύση… Δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμα ο ιδιοκτήτης των “σαράβαλων” οχημάτων να τα απομακρύνει!

Οι λόγοι;… Πολλοί και … κανένας!

Ή μάλλον ένας και μοναδικός…… ΑΜΕΛΕΙΑ

Βλέπεται.. Στην περίπτωση… Δεν υπάρχουν Οικονομικά Οφέλη !

Εάν υπήρχαν, θα είχαν “σκοτωθεί” να τα… εισπράξουν! Όπως κάνανε με την είσπραξη των προστίμων(;) για παραβάσεις του ΚΟΚ!

Να θυμίσουμε ότι η νυν δημοτική Αρχή παρέλαβε την Εξουσία στις 2/9/2019 και στις 189/2019 (μετά από 16 μέρες) υπέγραψε τα κατασχετήρια Μισθών και Συντάξεων και τέλη Νοεμβρίου άρχισαν να παρα κρατούνται από τις Τράπεζες τα ανάλογα ποσά…. Τώρα πως αυτές οι Οικογένειες θα κάνουν Χριστούγεννα … Απευθυνθείτε στους ΓκιΜπουΤσου !

Αυτοί, όσους θέλανε, (τους υμέτερους δηλ) τους βόλεψαν “έμμισθους” όχι για να “κάνουν Χριστούγεννα” αλλά για να συντηρήσουν ή αποτελειώσουν τα… σπιτάκια τους!

Η Ναύπακτος είναι μια μικρή κοινωνία και οι κάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους….

Έτσι και σεις κκ. Αναγνώστες, γνωρίζεται πρόσωπα και πράγματα και οπωσδήποτε μπορείτε να τους κρίνετε … ανάλογα!