//Χασάν: “Να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα που ζούμε και ξυπνάμε”

Χασάν: “Να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα που ζούμε και ξυπνάμε”

Ο Αχμέντ Χασάν άφησε μια και καλή πίσω όσα πέρασε με τον κορονοϊό και τις επιπλοκές στην υγεία του λόγω του ιού. Ο Αιγύπτιος έπαιξε για λίγο με τον Παναιτωλικό, περισσότερο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και πλέον δηλώνει παρών. Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova για το διάστημα δύο μηνών που έμεινε εκτός και έστειλε μήνυμα… ζωής μετά από τη σοβαρή του περιπέτεια.

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ενδεχομένως πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε και για το πόσο έτοιμος είναι“Δεν είναι εύκολο γιατί έμεινα έξω δύο μήνες. Έχω κίνητρο και αφοσίωση για να επιστρέψω. Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα για προπόνηση μίλησα με τον προπονητή. Του είπα πως θα ήμουν έτοιμος και με την ΑΕΚ. Μόλις πάρω 90λεπτο θα μου είναι ακόμα πιο εύκολο”.

Για το ποια ήταν τα πιο συγκινητικά μηνύματα που του έστειλαν με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του: “Ήταν δύσκολες στιγμές για εμένα. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όσοι πέρασαν κορονοϊό, έμειναν δέκα μέρες έξω και επέστρεψαν. Ήμουν τυχερός γιατί δέχτηκα πολύ ωραία μηνύματα από τους οπαδούς. Πολλή στήριξη. Κάποια από αυτά τα μηνύματα ήταν πιο συναισθηματικά.

Είναι ποδόσφαιρο, αλλά και η ζωή, που μπορεί να αλλάξει σε ένα δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα που ζούμε και ξυπνάμε. Όλα μπορούν να αλλάξουν σε κάθε στιγμή”.