//Τη μέρα δικηγόρος και ευτυχισμένη σύζυγος και το βράδυ πόρνη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τη μέρα δικηγόρος και ευτυχισμένη σύζυγος και το βράδυ πόρνη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα από την Αϊόβα βρήκε τον καλύτερο, για εκείνη τρόπο να βγάλει ευχάριστα περισσότερα χρήματα. Έτσι, εργάζεται μερικώς ως δικηγόρος στην Αϊόβα και ως ιερόδουλη στη Νεβάδα.

Η Κάθριν Σίαρς προσπαθεί να απενοχοποιήσει εντελώς την πορνεία και να γίνει το ζωντανό παράδειγμα ότι η… δουλειά δεν είναι ντροπή. Ήταν 27 χρονών όταν ξεκίνησε να εργάζεται σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, τη μοναδική πολιτεία όπου η πορνεία είναι νόμιμη. Μιλά στην κάμερα με ειλικρίνεια και εξομολογείται ότι ονειρευόταν πάντα να είναι πόρνη.

Έτσι εδώ και τρία χρόνια ταξιδεύει από την πόλη της στην Αϊόβα στη Νεβάδα για να εργαστεί στον οίκο ανοχής. “Μου αρέσει το σεξ, είναι διασκεδαστικό. Και μπορώ να πληρώνομαι γι’ αυτό” λέει η δικηγόρος που είναι παντρεμένη και έχει κι έναν γιο 4 μηνών.

“Μπορείς να το κάνεις επάγγελμα, είναι φανταστικό. Γιατί να μην το κάνω;” λέει με χαμόγελο τονίζοντας ότι είναι απίστευτα ντροπαλή αλλά αισθάνεται πιο δυνατή ως εργάτρια του σεξ. Επίσης, προσθέτει ότι είναι τόσο παθιασμένη με τον στόχο της να αποποινικοποιήσει την πορνεία που ήθελε να μιλήσει στην κάμερα για την αποστολή της.