//Παναγούλης: Έστελναν μηνύματα από την Κουμουνδούρου για συμμετοχή στη Νέα Σμύρνη

Παναγούλης: Έστελναν μηνύματα από την Κουμουνδούρου για συμμετοχή στη Νέα Σμύρνη

Βαριές κατηγορίες από τον Στάθη Παναγούλη προς τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη

Στην καταγγελία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τα μέλη του να βρεθούν την Τρίτη, 9 Μαρτίου, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης προχώρησε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος, πάντως, ξεκαθαρίζει ότι σε εκείνον δεν ήρθε κάποιο μήνυμα αλλά ήρθε σε φίλους του.

«Από εχθές το πρωί νωρίς μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα “όλοι το βράδυ στη Νέα Σμύρνη”. Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε πολλού φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρήσει» είπε στο Mega για να συνεχίσει τη σφοδρή επίθεσή του προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορονοϊού. Αν χθες εδώ στην Αττική είχαμε 1.500 και πλέον κρούσματα αυτό οφείλεται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον πολυδιαφημισμένο Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα».

Μάλιστα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι η Κουμουνδούρου υποκινεί τα επεισόδια: «Βεβαίως, υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση».

Χθες, ο Στάθης Παναγούλης μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο αποκάλυψε ότι υπάρχει κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ προς όλα τα μέλη του για να πάνε στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά έγραψε: «Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, ΄Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. ΄Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ) …. ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…».