//Οι Μαθητές στον Δήμαρχο: «Πήγαν για μαλλί και…»

Οι Μαθητές στον Δήμαρχο: «Πήγαν για μαλλί και…»

«Πήγανε για μαλλί, στον Δήμαρχο και φύγανε… κουρεμένοι«, λένε στη Ναύπακτο, οι κακές οι γλώσσες για τους Μαθητές του 2ου και 1ου Λυκείου…

Συγκεκριμένα, λένε, πως οι Μαθητές του 2ου Λυκείου πήγανε πρώτοι στον Δήμαρχο να του πωλήσουν «Προσκλήσεις» των 20 ευρώ η μία για έναν χορό που διοργανώνουν ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την ετήσια Εκδρομή τους! Αφού εξήγησαν στον Δήμαρχο, του έδωσαν 2 Προσκλήσεις αξίας 40 ευρώ και περίμεναν να πληρωθούν…

Από ότι λέγεται, ο Δήμαρχος, πήρε τις Προσκλήσεις και έδωσε στα παιδιά…. 20 ευρώ!.. Οι Μαθητές «ντράπηκαν» και έφυγαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και πήγαν, βρήκανε τους συμμαθητές τους του 1ου Λυκείου και τους είπαν να μην πάνε Προσκλήσεις στον Δήμαρχο για τον δικό τους χορό!

Οι Μαθητές, για κάποιο λόγο, «αψήφισαν τα λεγόμενα των συμμαθητών τους του 2ου Λυκείου» και πήγαν και αυτά στο Δήμαρχο και….

Ο Κύριος Δήμαρχος, χωρίς δεύτερη κουβέντα, πήρε τις δύο (2) Προσκλήσεις αξίας 40 ευρώ…. Ευχαρίστησε τα παιδιά … Και τους ευχήθηκε Καλή Επιτυχία, δίχως να καταβάλει το … αντίτιμο των Προσκλήσεων!

Αυτά κυκλοφόρησαν σήμερα στη Ναύπακτο και δημιουργήθηκαν «δυσμενή σχόλια» σε βάρος του Δημάρχου! Όμως…

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, όλα τα ανωτέρω που μας πληροφόρησαν, είναι «κακόβουλες φήμες» και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού ο κ. Δήμαρχος είναι ένα Αξιόλογο άτομο της Τοπικής Κοινωνίας… Όμως….

Αν σκεφτούμε την ευκολία (το πρώτο 20ήμερο του Σεπτεμβρίου .. Μόλις δηλαδή παρέλαβε) με την οποία ο Δήμος Ναυπακτίας κατάσχε «Μισθούς και Συντάξεις» ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ για εξόφληση προστίμων Παραβατών του ΚΟΚ χωρίς να αναλογιστεί κανείς τους ότι μπορεί να αφήσουν Χριστουγεννιάτικα, Οικογένειες δίχως τα βασικά είδη διατροφής τους σε καιρούς «Οικονομικής δυσπραγίας» , θεωρούμε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στον Δήμο Ναυπακτίας….

Κατά τα άλλα, θέτουμε τα ανωτέρω στην κρίση σας και στην «αλάνθαστη» αίσθησή σας….