//“Οικονομικά” παγκάκια στην Πλατεία Τζαβελλαίων!!

“Οικονομικά” παγκάκια στην Πλατεία Τζαβελλαίων!!

Σχολιάζει η τ. Δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κα Σμπούκη στο facebook: “Τα νεα παγκάκια στην πλατεια στο Κεφαλόβρυσο. Να σας γνωρισω οτι ξεχάσατε να βάλετε μια σανίδα πλάτης. Οι υποδοχές υπαρχουν μια κ το παγκάκι ειναι το παλιο κ φυσικα θελει μια σανιδα ακομη,χρωμα και την πρέπουσα επεξεργασία στις σανίδες γιατι θα σαπίσουν. Μια κ έγινε κατι να γίνει σωστα. Και φυσικα οι φοίνικες θελουν καθάρισμα. Η προχειρότητα δεν ειναι εργο για μενα ειναι κοροϊδία.

Θεωρούμε, σωστή εν μέρει την παρατήρηση της Κυρίας Σμπούκη για τον τρόπο που επισκεύασε η Δημοτική Αρχή το παγκάκι της Πλατείας Τζαβελαίων…..

Όμως σωστή είναι και η παρατήρηση κάτω από το θέμα του φίλου Φίλιππα Θεοδωρόπουλου που λέει: “αν έφτιαχναν οι προηγούμενοι το παγκάκι θα ήταν στη θέση του πριν χρόνια με δύο ταυλες στην πλάτη και όχι μία.

Τώρα εμείς τι να πούμε; “Συγχαρητήρια στο Δήμο για την ημιτελή κατασκευή;” Ή… “Απ’ το ολότελα, καλή είν’ και η…. Παναγιώταινα”:

Βέβαια, αν ξέραμε και πόσο στοίχισαν αυτά τα… “μπαλώματα” θα ξέραμε και να μιλήσουμε! Και επειδή, απ’ ότι διαπιστώνουμε, τα “συγκοινωνούντα συμφεροντολογικά δοχεία” συνεχίζουν τη δράση τους με παράδειγμα τα “Παζάρια” και άλλα που θυμίζουν ΕΝΤΟΝΑ τα σκέπαστρα των Στάσεων Λεωφορείων (θυμίζουμε 2,5 χιλιάρικα το ένα) κ.ά. κ.ά. … Μπορούμε να μιλήσουμε άνετα ότι στη Ναυπακτία έχουμε … “ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ” Δημοτικής Αρχής! “Εργολαβική Οικονομική Διαχείριση” και … “Άντε να φάμε όλοι”!!

Αυτή ήταν η επί ‘έτη και έτη” κατάσταση στην Πλατεία Τζαβελλαίων…. Σπασμένα παγκάκια για τα οποία γράφαμε συνέχεια…

Τώρα που κάτι πήγαν να κάνουν οι “φρέσκοι” για να δικαιολογήσουν κάτι “κατασχέσεις μισθών και συντάξεων” οι πρώην…. σαν αντιπολίτευση μπορεί να μιλήσει και υπάρχουν πολλά θέματα να υψώσει φωνή!

Για το συγκεκριμένο όμως “επίτευγμα” που έχει ίδια γεύση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ….

Και μόνο ο κ. Θεοδωρόπουλος έκανε τη σωστή “παρατήρηση”: “Αν το φτιάχνανε οι προηγούμενοι….”

Πέραν όλων όμως, ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ποιος εργολάβος – κατασκευαστής έφτιαξε τα Παγκάκια με πόσα χρήματα….

Κάποιο “πουλάκι” μου είπε ότι ο επισκευαστής έχει συγγένεια με τον κατασκευαστή των ‘σκέπαστρων” και πάνε… πακέτο!

Η ζωή συνεχίζεται στον Έπαχτο….. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ