//ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ

Εκεί στη Δημαρχεία θα πρέπει να έχουν πολύ δουλειά με… “αλλότρια” που δεν περισσεύει χρόνος για τη Λαική Αγορά του Σαββάτου!  Όχι για να πάνε οι ίδιοι να ψωνίσουν (εκεί δεν πάνε οι… άρχοντες) αλλά για να τηρηθούν οι κανόνες αντιμετώπισης του Κορωνοιού και να εφαρμοστούν οι σχετικές Διαταγές των Υπουργείων Υγείας  και Πολιτικής Προστασίας!  


Για να εξηγούμαστε, όταν λέμε “αλλότρια” μην τρέχει ο νους σε “πονηρές υποθέσεις” αλλά αναφερόμαστε σε συγκεκριμένες καταγγελίες  του δημ. Συμβούλου κ. Κοτσανά στο διαδίκτυο εκ της θέσεως του οποίου τα  αναφερόμενα έχουν μεγάλη βαρύτητα και στο κάτω κάτω δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι είναι ο μόνος που λέει τα σύκα… σύκα και τη σκάφη… σκάφη!

Επανερχόμαστε όμως στο θέμα μας που είναι η Λαική Αγορά τα Σάββατα στη Ναύπακτο…και η οποία θα έπρεπε να ακολουθεί τους κανόνες όλων των Λαικών Αγορών της Ελλάδας όπως τις έχει αναγγείλει η Πολιτική Προστασία μετά την εμφάνιση της Πανδημίας!
Σήμερα στη Λαική, παρατηρήσαμε πως δεν υπήρχαν οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων ούτε κάποια τάξη μεταξύ των αγοραστών και επιπλέον από τους πωλητές δεν τηρούσε ΚΑΝΕΝΑΣ τα μέτρα προστασίας διάδοσης του ιού!
Φυσικά προσπαθήσαμε να συναντήσουμε Αστυνομικό όργανο ή κάποιον αρμόδιο – επιτηρητή της Λαικής εκπρόσωπο του Δήμου….
Μάταια….  Δήμος και Αστυνομία ήταν απόντες ίσως επαναπαβόμενοι στις ρητορικές δηλώσεις του Δημάρχου “περί ασφάλειας των πολιτών από την άοκνη φροντίδα του… Δήμου” (Δήμος δεν είναι όνομα ατόμου αλλά ο με αιρετούς και συγκυβερνώντες, Δήμος Ναυπακτίας)!
Ευχόμαστε να μην παρουσιαστεί κάποιο κρούσμα του ιού στη Ναύπακτο γιατί τότε   το παρόν δημοσίευμα θα πρέπει να πάρει θέσει κατηγορητηρίου εναντίον των αρμοδίων!

Τελειώνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην Δημαρχεία υπάρχει κάποια επιτροπή ελέγχου και έκδοσης Αδειών για τις Λαικές Αγορές…..  
Ε… Αυτή η Επιτροπή έχει αδρανοποιηθεί εδώ και ένα χρόνο !  Από τότε δηλ. που ανέλαβαν την εξουσία ο Κυβερνήτης και οι Συγκυβερνήτες ! Οι δεύτεροι κατά κανόνα κάνουν όλη την “δύσκολη” δουλειά! (Χωρίς προς το παρόν σχόλια) 
Για το θέμα θα επανέλθουμε…  Ελπίζοντας ότι “ο Θεός θα βάλει το Χέρι Του”  και θα μας λυπηθεί…