//ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Εν αναμονή αναδιάρθρωσης των Πρωταθλημάτων”

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Εν αναμονή αναδιάρθρωσης των Πρωταθλημάτων”

Φαινομενική άπνοια παρατηρείται στα Διοικητικά και μελλοντικά σχέδια στον Ναυπακτιακό Αστέρα! Ωστόσο οι ενασχολούμενοι με την ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, αναμένουν την “αναδιάρθρωση” των πρωταθλημάτων στις επαγγελματικές Κατηγορίες για να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική!
Όπως είναι γνωστό, ο Αστέρας παρέμεινε στην κατηγορία επειδή μαθηματικά δεν υποβιβαζόταν την ημέρα διακοπής των αγώνων λόγω του κορωνοιού!
Από ότι λέγεται και “ακούγεται” η Πολιτεία προσανατολίζεται να δημιουργήσει δύο Ομίλους Β΄ Εθνικής και να αυξήσει τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής από 8 σε 10!
Είναι αυτονόητο πως στην περίπτωση αυτή αλλάζουν τα σχέδια προγραμματισμού όλων των ομάδων αφού και τα έξοδα μετακινήσεων μειώνονται και οι ελπίδες για άνοδο σε μεγαλύτερη Κατηγορία θα είναι αυξημένες! 
Με αυτό το σκεπτικό, όπως μαθαίνουμε, θα ενεργοποιηθεί και πάλι ο επιχειρηματίας και λάτρης της Ομάδας κ. Λάμπρος Χρυσανθόπουλος ο οποίος κάνει “αξιοζήλευτα” σχέδια για το μέλλον…
Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, “ένα κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη” όσο καλή διάθεση συνεισφοράς να έχει ο κ. Χρυσανθόπουλος! Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και άλλοι Ναυπάκτιοι, επιχειρηματίες και φίλοι της Ομάδας και ο καθένας να συνεισφέρει οικονομικά σύμφωνα με τις δυνατότητές του! Αυτά βέβαια, είναι του μέλλοντος και αφού παρθούν οι σχετικές αποφάσεις της Πολιτείας (Αρχές Ιουλίου)!
Ένα βασικό θέμα που απασχολεί τους Διοικούντες τις ελληνικές ποδοσφαιρικές Ομάδες είναι το δυσβάστακτο οικονομικό και τα προηγούμενα χρέη!  Γι’  αυτό υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό για το πόσες ομάδες θα “Δηλώσουν συμμετοχή” στα Πρωταθλήματα!
Για να μην μακρηγορούμε και οπωσδήποτε και οποιοσδήποτε θα μπορούσε να “πέσει έξω” στους υπολογισμούς του.. Ας περιμένουμε  καλύτερα τις εξελίξεις….
Εξ άλλου…. “Κοντός ψαλμός… Αλληλούια”!

ΠΗΓΗ: Neo-Astronafpaktos.blogspot.com