//ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Στη Ναύπακτο η Οικογένεια παιδιού με… Covid-19 δεν είναι σε…. καραντίνα!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Στη Ναύπακτο η Οικογένεια παιδιού με… Covid-19 δεν είναι σε…. καραντίνα!

Μια σοβαρή καταγγελία μας έκανε Μητέρα μικρού παιδιού που πηγαίνει στη Δ΄ Τάξη του Δημ. Σχολείου Ξηροπηγάδου. Μας είπε ακριβώς:

“Η Μαθήτρια του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου που, πριν μια εβδομάδα περίπου, βρέθηκε θετική στον Κορωνοιό, έχει αδελφή μικρότερη που πηγαίνει στην Δ΄ Τάξη του Δημ. Σχολείου Ξηροπηγάδου, μαζί με την κόρη μου…. Τόσες μέρες δεν μας ενημέρωσε κανείς για το γεγονός… Το κοριτσάκι πήγαινε κανονικά στο Σχολείο… Μάλιστα το έφερνε η Μητέρα του η οποία και φυσικά ήξερε ότι κανονικά όλη η οικογένεια είναι σε καραντίνα….Οι υπόλοιποι γονείς, σήμερα μάθαμε το περιστατικό…. Έχουμε αναστατωθεί…. Μα να μην υπάρχει κανείς υπεύθυνος στον τόπο μας; Ούτε Δάσκαλοι ούτε η Δημοτική Αρχή ούτε ή Υγειονομική Υπηρεσία;… ΕΛΕΟΣ! “

Και η καταγγέλλουσα συνεχίζει:

“Αυτά ειναι τα μέτρα που διατυμπανίζει ο Δήμος Ναυπακτίας και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες ότι έλαβε για περιορισμό των κρουσμάτων; Για τα δικά μας παιδιά δεν νοιάζεται κανείς; Δεν βρέθηκε ένας αρμόδιος του Δήμου να Ενημερώσει την Οικογένεια ότι βρίσκεται σε “καραντίνα” και τον Διευθυντή του Σχολείο για την Μαθήτριά του;… Όλο μεγάλα λόγια είναι… Κρίμα…. Αλλά εμείς οι γονείς νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας…. Εάν πάθουν κάτι (που το απεύχομαι για όλα) θα ψάχνουν οι κκ Αρμόδιοι να βρούν αλλότριες ευθύνες; Μόνο για το πόσα χρήματα θα πάρουν εκεί στο Δήμο για την Πανδημία, νοιάζονται…. “!

“Και η Αστυνομία τι κάνει; Παρακολουθεί και ελέγχει τα Γεγονότα και τα παρουσιαζόμενα περιστατικά ή επαναπαύεται στους Ελέγχους (αμφιβάλω και γι’ αυτό) περιπάτου των πολιτών…;”

“ΤΕΛΙΚΑ σήμερα (χθές) ο Δάσκαλος πληροφορήθηκε το γεγονός και με πρωτοβουλία του (ή από φοβία) έκλεισε την Τάξη και μας είπε εντελώς ανθρώπινα να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά απο το Σχολείο…..”!

“ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ όπως και όλοι οι εδώ Γονείς για την ανευθυνότητα των Τοπικών Αρχών… Ζούμε με τον φόβο μη τυχόν και κάποιο από τα παιδιά μας πήρε τον ιό! “

“Με τόσο σοβαρά θέμα… Με ζητήματα Υγείας, δεν ΠΑΙΖΟΥΝ Κύριοι… Δεν μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες;.. Τηρείστε τουλάχιστον τις εντολές του Υπουργείου και των Αρμοδίων Επιστημόνων”!

Χείμαρρος η Μητέρα της Μαθήτριας της Δ΄ Τάξης του Δημ. Σχολείου Ξηροπηγάδου… Και με το δίκιο της…. Μια Μητέρα για να διαφυλάξει τα παιδιά της θα πρέπει να φροντίσει για όλα, όσα οι Αρμόδιοι αδιαφορούν….

Λόγια…. Λόγια… Λόγια… Και προστασία καμία…..Και δεν είναι μόνο η καταγγέλλουσα μητέρα … Είναι και τόσοι άλλοι γονείς!

Το ακούς Κύριε Χαρδαλιά;