//ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ και οι Αγρότες φοβούνται ΕΠΙΔΗΜΙΑ…. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ για τα λύματα των Ρομά του Πούντου

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ και οι Αγρότες φοβούνται ΕΠΙΔΗΜΙΑ…. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ για τα λύματα των Ρομά του Πούντου

Καλοκαίριασε και η κατάσταση στην περιοχή του καταυλισμού Ρομά στον Πούντο γίνεται, κάθε μέρα και περισσότερο ανυπόφορη από την δισοσμία των λυμάτων τους! 

Οι ενασχολούμενοι εκεί αγρότες αλλά και η κτηματίες, ακόμα και οι περαστικοί, εκφράζουν την ανυσηχία τους για την αξέληξη της κατάστασης….  Φοβούνται την εκδήλωση κάποιας Επιδημίας που απο τους Ρομά θα μεταδοθεί και στην πόλη της Ναυπάκτου…

Δυστυχώς, όπως μας καταγγέλλουν αγρότες της περιοχής, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο ίδιος ο Δήμαρχος στον οποίο απαυθύνθυκαν τους συνέστησε να… “πάνε στο Μεσολόγγι στην Υγειονομική Υπηρεσία  να διαμαρτυρηθούν” την στιγμή που ο ΔΗΜΟΣ και συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΝ δεν συνδέει την αποχέτευση των Ρομά με το δίκτυο ή τουλάχιστον δεν τους το επιβάλλει….

Σε απόγνωση οι Αγρότες ετοιμάζουν, μας είπαν, “Μηνυτήρια Αναφορά”  προς τον κ. Εισαγγελέα ζητόμντας την προστασία του…

Εμείς ήδη από τις 19 Απριλίου έχουμε αναδείξει την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με τον τίτλο :”

S.O.S από τους Αγρότες του Πούντου… “Θα αρρωστήσουμε” – Ο Δήμος Ναυπακτίας ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ! “Να επέμβει ο κ. Εισαγγελέας”!

Αλλά κανείς από τους αρμοδίους δεν έχει συγκινηθεί….Όσο για τον Κύριο Δήμαρχο;  Σα Νομικός που είναι ξέρει, φαίνεται,  μόνο την οδόν που οδηγεί στον Κύριο Εισαγγελέα και όχι Δημοτικές λύσεις…

ΣΧΕΤΙΚΟ:  S.O.S από τους Αγρότες του Πούντου… “Θα αρρωστήσουμε” – Ο Δήμος Ναυπακτίας ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ! “Να επέμβει ο κ. Εισαγγελέας”! | ΝΕΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (neo-astronafpaktos.blogspot.com)

ΠΗΓΗ: Neo-Astronafpaktos.blogspot.gr