//Αδέσποτοι «επισκέπτες» στην περιοχή της… Λιμενικής Αρχής – Νεοτουρισμός

Αδέσποτοι «επισκέπτες» στην περιοχή της… Λιμενικής Αρχής – Νεοτουρισμός

Εισβολή «αδέσποτων σκύλων» παρατηρείται τελευταία στην περιοχή του Λιμανιού και στον χώρο όπου συχνάζει τα βράδια η νεολαία! Καμία επέμβαση… Καμία μέριμνα προστασίας των θαμώνων… Καμία «φιλανθρωπική» Οργάνωση…

Ακόμα και οι φιλοζωικές… απούσες! Μόνο αν τα πειράξει κάποιος τα αδέσποτα ή τα χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο, ακόμα και «εξ αμελείας'» τότε θα παρουσιαστούν για να ζητήσουν του οδηγού την κεφαλή… επί πίνακι!

Κατά τα άλλα η δημοτική Αρχή ετοιμάζεται για την έκδοση και κυκλοφορία «Διαφημιστικού Υλικού», το οποίο δεν γνωρίζουμε αν θα απευθύνεται αποκλειστικά στις φιλοζωικές Οργανώσεις ώστε να μας επισκεφτούν και να μας… θαυμάσουν!

Πάντως το ίδιο θέαμα αντικρύζει ο επισκέπτης της Ναυπάκτου τόσο στις παραλίες όσο και στην Κεντρική Πλατεία Φαρμάκη (Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές)..

Μάλιστα, γηγενής Ναυπάκτιος που μας ενημέρωσε σχετικά αναρωτήθηκε μήπως «Τα αδέσποτα είναι προπομπός της άφιξης λαθρομεταναστών ώστε να συνηθίζουμε την παρουσία τους»! Μάλιστα ο συμπολίτης μας, έκανε και χιούμορ, λέγοντας: «Αφού οι Δημοτικές αρχές, οι λοιπές αρχές και οι φορείς δεν μπόρεσαν να καταξιώσουν τη Ναύπακτο ως Τουριστικό προορισμό, τουλάχιστον ας την εμπλουτίσουν με αδέσποτα και μελλοντικά με… λάθρο! Βλέπετε υπάρχουν και κάτι κονδύλια που πρέπει να διανεμηθούν για τα… αδέσποτα ή να καταναλωθούν για κάποιον παρόμοιο… σκοπό»!

Νομίζουμε ότι ο συμπολίτης μας ανέπτυξε ολοκληρωμένα το θέμα και κατανοητά!

Τα συμπεράσματα δικά σας!